2023-2024 AKADEMİK YILI ERASMUS+ PERSONEL HAREKETLİLİĞİ BAŞVURUSU NİHAİ SONUÇLARI

2022-2023 Yılı Projeleri 2023-2024 Akademik Yılı Erasmus+ Personel Hareketliliği başvuruları sonuçlanmıştır.

Kontenjanlar, Ulusal Ajans tarafından 20222023 Proje Dönemleri için üniversitemize tahsis edilen hibe miktarına bağlı olarak belirlenmiştir.

Ders verme hareketliliği için verilen kontenjandan fazla bölüm başvurmuş olması nedeniyle asil ve yedekler kurul kararıyla bölüm bazlı olarak değerlendirilmiştir.

· Erasmus Puanı daha önce başvuru ilanında belirtilen kriterlere göre hesaplanmıştır.

· Yedek olarak hak kazanan akademik ve idari personellerimiz dilediği takdirde hareketliliğe hibesiz olarak katılabilir.

· Asil olarak hak kazanan personellerimiz hareketlilik tarihlerini ve gidecekleri üniversiteleri mücbir sebep olmadıkça değiştirmemelidir.

2023-2024 Akademik Yılı Erasmus+ Personel Hareketliliği DERS VERME Başvuruları Nihai Sonuçları için tıklayınız.

2023-2024 Akademik Yılı Erasmus+ Personel Hareketliliği EĞİTİM ALMA Başvuruları Nihai Sonuçları Sonuçları için tıklayınız.

NİHAİ SONUÇLAR SONRASI SÜREÇ;

Asil olarak hak kazanmış olan idari/akademik personelimizin ofisimize başvuru esnasında ilettiği kabul mektubundaki tarihlere göre vize sürecine başlanması gerekmektedir.

Vize başvurusu için konsolosluk tarafından vize yazısının talep edilmesi durumunda ofisimiz ile iletişime geçmenizi rica ederiz.

Hibe sözleşmeleri, gidilecek olan ülkenin vizesi temin edildikten sonra imzalanacaktır.

Hibe Sözleşmesi için gerekli olan belgeler;

·  Vize fotokopisi

·  Faaliyet tarihlerini kapsayan sağlık sigortası

· Vakıfbank EU € Hesap Bilgileri

Gidilecek olan ülke için vize şartı aranmıyorsa veya yeşil pasaportunuz bulunuyorsa, hibe sözleşmesi yapılabilmesi için satın alınmış ya da rezerve edilmiş seyahat bilgilerinin ve pasaport bilgilerinizi ofizimize iletilmesi gerekmektedir.

Sorularınız için bize email adresimizden ulaşabilirsiniz

erasmus@halic.edu.tr

Saygılarımızla,